Radiologie dentara

Pentru ca probleme dentare sa fie rezolvate cat mai corect si cat mai rapid, inaintea tratamentului este necesara efectuarea unor radiografii. Aceste radiografii duc la identificarea amanuntita a problemelor si a zonelor asupra carora trebuie intervenit.

Urgente stomatologice NON-STOP

Dorim sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra oricand aveti nevoie de ajutorul nostru. In afara orarului afisat, programarile se fac la numarul de telefon (0745.263.548), care va sta in permanenta la dispozitie.

Tratamente endodontice

In cazul in care se complica cariile dentare este posibila salvarea dintelui prin extirparea nervului.

Extirparea nervului este un tratament nedureros prin care se elimina nervul si dispar durerile dumneavoastra.

Asiguram tratamente de o calitate superioara astfel incat sa fiti pe deplin multumit.

Cosmetica si protetica dentara

Efectuam lucrari de cea mai buna calitate din ceramica sau portelan pe zirconiu, aur platinat, lucrari protetice din portelan, incrustatii, fatete ceramice sau din compozit.

De asemenea oferim si urmatoarele servicii:

  • Punti dentare - proteza dentara fixa;
  • Plombe de culoarea dintelui;
  • Bonding dentar;
  • Remodelarea gingiilor;
  • Reconstructia corno-radiculara;
  • Albirea dintilor.


Va stam la dispozitie cu detalii despre cosmetica si profilaxia dentara. Pentru ca e mai important sa previi decat sa tratezi, e necesar ca toti pacientii nostri sa cunoasca informatiile despre igiena dentara, dar si despre cum sa ne mentinem dantura sanatoasa.

Implant dentar

Implantul dentar inseamna introducerea unei piese de titan pe arcada dentara. Este una dintre marile descoperiri ale stomatologiei, putand schimba vietile oamenilor. Echipa de medici specialisti efectueaza implanturi dentare complete si lucrari pe implanturi dentare.

Tatuaje dentare

Tinem la estetica zambetului pacientilor nostri. Serviciile de tatuaje dentara vor asigura originalitatea zambetului t?u. Tatuajele dentare sunt un detaliu ce atrage atentia asupra danturii dumneavoastra.

Pedodontie - Stomatologie pentru copii

Printre prioritatile noastre se afla grija fata de dentitia copiilor tai. Echipa centrului Giadent se concentreaza pe preventie, pe tratamente de calitate si pe o motivare pozitiva.

In acest sens, intelegem cat de necesara e o atmosfera placuta, confortabila, in care copiii sa simta detaliile de igiena dentara ca pe ceva pozitiv, inca de la inceput.

Lucrarile protetice efectuate in clinica noastra au termen de garantie de doi ani.